Binaire Opties – Alles wat een belegger moet weten over

Binaire Opties – Alles wat een belegger moet weten over

Kennismaken met Binaire Opties

Binary opties zijn verschillend van aandelen, obligaties en beleggingsfondsen; zelfs zo, ze zijn vrij eenvoudig te begrijpen. In plaats van te investeren in een bepaald bedrijf (dat wil zeggen Microsoft, Google, Facebook, Exxon Mobile, enz.) Een persoon die investeert in binaire opties is in wezen wedden op prijsschommelingen in de prijs van bepaalde opties. Degenen die de juiste inzet zal een vooraf bepaald geldbedrag te winnen; degenen die de verkeerde positie in te nemen zullen hun volledige investering verliezen.

Winsten en verliezen worden niet bepaald door hoe “goed” of “fout” een belegger kan zijn; dit betekent dat de belegger dezelfde hoeveelheid geld te verdienen of de betrokken bestand wordt gewaardeerd op $ 20,51 of $ 22,00. Omgekeerd, een investeerder die ten onrechte weddenschappen ongeacht of de inzet was uitgeschakeld door een enkele cent www.binaireopties.biz of een paar dollars geld verliezen.

Periode onder de actieve koers dalen

Soorten van Binaire Opties

Binaire opties kunnen worden verhandeld in de Verenigde Staten of op internationaal niveau. Als alternatief kunnen sommige beleggers ervoor kiezen om te investeren in zowel nationale als internationale opties. International binaire opties zijn officieel gecategoriseerd als “exotische opties” door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission.

Er zijn verschillende soorten U.S.-gebaseerde en internationale binaire opties. Hieronder volgt een overzicht van de verschillende soorten en hoe ze werken.

Digitale opties

Digitale opties zijn de eenvoudigste en meest populaire vorm van binaire opties. Ze worden vaak genoemd up / down opties of bel / put-opties gewoon omdat een investeerder alleen hoeft te wedden op de vraag of de opties te kiezen zal stijgen of binnen een bepaalde periode onder de actieve koers dalen. Deze periode kan zo kort als vijftien minuten of zo lang als geheel dag. Aan het einde van de periode, zal een belegger een e-mail met vermelding van de huidige prijs van de opties in kwestie ontvangen.

Raak Opties

Er zijn drie soorten van aanraking opties. Deze zijn touch, no touch en dubbel touch.

Een belegger die op touch binaire opties weddenschappen wedt dat de waarde van een bepaalde optie zal stijgen tot of boven een bepaald bedrag. Investeren in no touch opties betekent gewoon dat de belegger is wedden dat de waarde van een bepaalde investering op een bepaald niveau zal vallen. Een persoon die op een dubbele aanraking opties bet plaatst twee verschillende weddenschappen op twee verschillende posities. Een dergelijke investeerder wint geld als een van deze posities is bereikt.

Alle soorten van aanraking opties worden gekocht in het weekend en daarna verhandeld tijdens de week. De belegger heeft dan een aantal kansen in de hele week om te winnen (of verliezen) geld op basis van de afsluitende positie van een bepaalde belegging aan het eind van de handelsdag.

Prijsklasse voor de vooraf bepaalde

Zestig Tweede Binaire Opties

Zestig tweede binaire opties zijn in hoofdzaak hetzelfde als digitale opties. Het enige verschil is dat een belegger is wedden dat een bepaald aandeel zal stijgen of binnen 1/62 periode dalen in waarde. Nogmaals, investeerders winnen of verliezen geld op basis van de nauwkeurigheid van de oproep, ongeacht hoeveel geld werd gewonnen of verloren.

Boundary Opties

Zoals de naam al aangeeft, het investeren in grens opties omvat het wedden dat een bepaalde belegging in een bepaalde prijsklasse zal blijven voor een bepaalde hoeveelheid tijd. Deze prijsklasse kan klein zijn (dat wil zeggen tussen de $ 17,00 en $ 17,50) of breed (dat wil zeggen, $ 15,00 en $ 20,00). Een belegger wint geld als de opties inderdaad binnen het vooraf bepaalde prijsklasse voor de vooraf bepaalde periode te blijven.

Als alternatief kan een belegger wedden dat de opties buiten een vooraf bepaalde grens zal bewegen binnen een bepaalde tijd. De belegger zal dan geld te winnen als de opties uit te breken van de grenzen, ongeacht of de opties zijn gestegen of gedaald in waarde.

Binary META

De Binary META trading methode is een beetje ingewikkelder dan andere vormen van binaire trading. Zelfs zo, het is ideaal in sommige opzichten, want het biedt beleggers meer mogelijkheden dan alleen op en neer weddenschappen. Met Binaire META trading, een belegger in staat is om niet alleen wedden op de toekomstige waarde van een bepaalde belegging, maar ook het dubbele van de inzet halverwege de dag. Als alternatief kan een belegger vroeg te verkopen als hij of zij ziet dat er de mogelijkheid van de weddenschap dat verkeerd.