Winnen Strategieën voor Binary Trading

Winnen Strategieën voor Binary Trading

Gaming the News Ticker

Wat handelaren in binaire opties uiteindelijk op zoek bent naar is verandering in de markt. Hoe kun je als ondernemer een handel in de markt te voorspellen?

Als u uw onderzoek goed doet, zul je merken dat er bepaalde voorspelbare veranderingen in de markt. Nieuwswaardig aankondigingen, en zelfs routine eindigt en het begin van de kwartalen, maanden en weken kunnen allemaal leiden tot een opwaartse of neerwaartse wending in aandelen, valuta en commodities. Onderzoek of het instrument zal stijgen of dalen in afwachting van het verslag van de winst, of als gevolg van een www.optie24ervaringen.nl bepaalde aankondiging of het einde van de maand, week of jaar. Hoeveel is het meestal naar verwachting veranderen? Voor hoelang? Voorspel de juiste manier en je zult vooruit komen.

Wees op de uitkijk in het bijzonder voor:

Financiële crisis van de landenOne man’s problemen is de ander z’n kans. De Griekse crisis was een uitstekende gelegenheid om de neerwaartse draai in de Euro op een maandelijks, wekelijks of dagelijks te voorspellen.
Kwartaalcijfers rapporten – Grote bedrijven bieden rapporten om de drie maanden over de toestand van hun inkomsten, het verschil tussen hun werkelijke inkomsten en voorspelde winst, en vaak kondigen hun toekomst voorspelde winsten. Vaak handel in beursgenoteerde bedrijven is gepauzeerd vlak voor deze aankondigingen, en handelaren positioneren op basis van de verwachte resultaten van het kwartaal.
Buyouts of bankruptcies- De overheid betrokkenheid bij het redden van een bedrijf dat financiële ellende of het succes van een bedrijf gekocht door een groter bedrijf kan veranderingen in de markt te signaleren heeft aangekondigd.

Indices en dienovereenkomstig te investeren

Managerial changeCaterpillar kondigde een nieuwe CEO en de Raad van Bestuur voor 1 juli 2010 en de voorraad steeg in juni na de aankondiging. CEO’s en managers in grote bedrijven dragen genoeg verantwoordelijkheid en respect (hopelijk) dat een vervanging van de prijs van de aandelen van dat bedrijf kan schudden. Een vervanging van een CEO kan ook signaleren grote problemen in een bedrijf, zoals de vervanging van Hayword deed op BP.
Kalender verandering – Het begin of het einde van elke week, maand of jaar brengt een scala van verschillende prognoses van beleggers en handelaren in alle van de verschillende markten. Zelfs een vakantie weekend of het seizoen kunnen veranderingen in de markt veroorzaken. Doe je huiswerk en het achterhalen van de richting van de verandering voor aandelen, valuta en indices en dienovereenkomstig te investeren.
Natuurlijk zijn er altijd verrassingen ook! U kunt uw weddenschappen af ​​te dekken in geval van een onverwachte verandering in de markt. Zie onze vorige blog post op hedging voor een uitleg van deze trading strategie.

Risicovoller marktomstandigheden

Dus, met de binaire inzet, zijn er geen onbeperkte verliezen, en geen zorgen te maken hoe ver de markt beweegt een of andere manier, alles wat je nodig hebt is voor de markt om hoger te sluiten aan het eind van de dag en je zal winnen.

Voorspel de omhoog of omlaag bewegingen in uw favoriete trading instrumenten juist voor 51% van de tijd of meer en je bent een betere risicobeheersing van uw effectenrekening, geluid het beheer van geld en effectieve rendement op de langere termijn. Koppel dit aan krachtige staking software en £ 2000 kan realistisch gezien worden £ 200.000 in twee jaar.

Het is dus volkomen logisch dat een toenemend vloedgolf van handelaren het gevoel dat binaire weddenschappen en vaste odds producten zijn een uitstekend hulpmiddel voor zowel nieuwe handelaren en meer ervaren handelaren. In de huidige onvoorspelbare, volatiele en risicovoller marktomstandigheden zijn we op dit moment zien, eenvoudige binaire trading oplossingen met voorspelbare financiële vaste kansen bieden meer veiligheid en bescherming in een steeds meer defensieve markt sfeer.